DESPRE ONLINED

rsz_logo-vip-300x133-300x133

Onlined a luat naștere în VIP România, aka Voluntari pentru Idei și Proiecte, care i-a fost prieten, părinte și cel mai mare susținător. VIP este un ONG studențesc care îmbrățișează patru comunități: Business Club, Econosofia, International Affairs și Leadership Development.

Onlined a pornit ca Școală de Social Media gratuită, dedicată exclusiv studenților. Scopul măreț a fost acela de a forma în jurul lui o comunitate a oamenilor pasionați de online și de a crea un context nonformal de învățare pentru ei.

Cea de-a doua ediție a luat-o pe căile Marketingului Digital și a continuat cu aceleași principii. Ambele proiecte au adunat în spate o comunitate frumoasă cu oameni diferiți, cu background-uri diverse și din contexte diferite, pe care i-a unit un lucru comun: pasiunea pentru online. Acum suntem 59 de oameni în comunitate, puși pe fapte mari. O parte dintre noi suntem echipa care organizează cea de-a treia ediție Onlined, care va depăși orice așteptare și pentru care muncim cu drag și spor.

rsz_onlined-300x97

ECHIPA ONLINED #3

Catalina Carmen Pop

Content Creation Wizard

Catalina Carmen Pop

Content Creation Wizard

Onlined a fost locul în care mi-am descoperit pasiunea pentru marketing online, locul în care am învățat ce înseamnă project management și în care m-am dezvoltat alături de o echipă. Acum este locul în care mi-am găsit locul. Ce fac acum în Onlined? Dau mai departe povestea comunității viitorilor specialiști în marketing digital.

Nume: Catalina Pop

Functie: Content Creation Wizard

Adi Vasilescu

UX Wizard

Adi Vasilescu

UX Wizard

Adi - 23 - Project Manager si Onlineder din 2014. Prin Onlined am inteles si dezvoltat pasiunea pentru marketing, am castigat accesul intr-o comunitate de young professionals si am primit si oferit suport profesional din aprilie si pana acum. Acum este momentul sa ne extindem si sa marim grupul. Stati pe aproape. Nume: Adi Vasilescu Functie: UX Wizard

MIRCEA GRECESCU

Financial Wizard

MIRCEA GRECESCU

Financial Wizard

Onlined e despre tineri care își duc pasiunea pentru marketing digital la următorul nivel. Este despre sharing și experiențe. Este despre învățare teoretică și practică alături de profesioniști de top din marketingul digital și alături de parteneri care cred în educarea studenților cu potențial. Este despre o comunitate de tineri profesioniști în marketing digital. Adună toate motivele de mai sus și vei vedea de ce sunt alături de Onlined din 2012 și mă regăsesc perfect aici.

Nume: Mircea Grecescu

Functie: Financial Wizard

MIRUNA NICOLAIE

Human Resources Wizard

MIRUNA NICOLAIE

Human Resources Wizard

Hei, eu sunt Miruna, sau HR-ul din Onlined! Imi place sa gandesc colorat, iar lumea spune ca sunt copilaroasa. Imi plac oamenii si incerc sa fiu la curent cu tot ce e nou in materie de digital. Onlined este cel mai bun cadru unde esti conectat la lumea virtuala, alaturi de oameni frumosi. ^_^

Nume: Miruna Nicolaie

Functie: Human Resources Wizard

MIHAI VASILE

Marketing Magician

MIHAI VASILE

Marketing Magician

Mihai, 22, copywriter. Faza cu proiectul asta e ca in timpul lui mi-am dat seama ca vreau sa lucrez in publicitate si de-atunci a inceput totul. Acum Onlined inseamna pentru mine o comunitate de young professionals in care schimbul de know how are loc non stop.

Nume: Mihai Vasile Functie: Marketing Magician

Radu Cristian Andrei

Sales Wizard

Radu Cristian Andrei

Sales Wizard

Onlined este sansa de a educa o generatie de profesionisti. Viitoarea. Iar pentru mine, este unul din cadrele in care imi desfasor in mod voluntar pasiunea pentru digital media si trec prin etapele cresterii unui startup.

Nume: Radu Andrei

Functie: Sales Wizard

VASI TANASE

Marketing Wizard

VASI TANASE

Marketing Wizard

Nu știu dacă ați aflat până acum, dar, anul ăsta, Onlinedul e organizat de foști participanți. Asta spune cam tot. Și, apropo... oamenii care participă nu-s frumoși/faini/minunați. Sunt exact așa cum o să fie și cei de la joburile voastre. Reali, ciudați, deștepți, de multe ori insuportabili și tot de atâtea ori de neînlocuit. Partea cea mai urâtă la "comunicare" este că adună într-un loc oameni foarte diferiți. Și cea mai mișto e tot asta. Deja ai învățat ceva. (wink) Name: Vasi Tanase Functie: Marketing Wizard

MIRUNA DRAGOMIR

People Managament Wizard

MIRUNA DRAGOMIR

People Managament Wizard

Onlined este pentru mine un mijloc să învăț, să aplic și să fac parte dintr-o mișcare. Poate sună mult „mișcare”, dar este un proiect cel puțin necesar industriei de marketing digital din România.

Name: Miruna Dragomir

Functie: People Management Wizard

LAVINIA MEHEDINTU

Project Management Wizard

LAVINIA MEHEDINTU

Project Management Wizard

Experienta de organizator Onlined a fost una dintre cele mai interesante experiente de voluntariat. Pe langa skillurile pe care mi le-am dezvoltat, am cunoscut foarte multi oameni, de la care am ajuns sa invat aproape in fiecare zi. Anul acesta am decis sa merg la next-level si sa-mi iau responsabilitatea de a coordona o echipa misto care poate sa duca proiectul mai departe. Si am luat cea mai buna decizie. Stay tuned! Urmeaza o editie Onlined plina de surprize!

Nume: Lavinia Mehedintu

Functie: Project Managament Wizard

EDIȚIILE ANTERIOARE